Downloads

AWI's Opnemen & Updaten

Recorder

Met de Recorder is het mogelijk om Applicatie Werkinstructies (AWI’s) op te nemen en te updaten. Download de laatste versie van de recorder.

Download Recorder
Door te klikken op de bovenstaande button ga je akkoord met de SaaS Agreement

Actuele werkinstructies, handleidingen en e-learning

Standaard
Content Packs

Content packs bevatten door experts gecreëerde standaard werkinstructies, handleidingen en e-learning om de ProductivityPerformer direct mee te vullen.

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive

Met OneDrive heb je alle documenten altijd bij de hand, op iedere gewenste locatie. Het is dé vervanger van 'Mijn Documenten'. Slim samenwerken en eenvoudig informatie uitwisselen zijn voordelen van OneDrive. De content pack OneDrive biedt instructies voor hoe je bestanden opslaat, deelt met anderen en versies bij kan houden. Ook ontdek je hoe je met verschillende collega's in één document kunt werken.

Microsoft SharePoint
Microsoft SharePoint

De content pack Microsoft SharePoint biedt instructies voor het werken in SharePoint. De pack bevat instructies voor oa. het toevoegen van documenten, toevoegen van sitekolommen, en het aanmaken van lijsten.

Microsoft Excel
Microsoft Excel 2019

De content pack Microsoft Excel biedt instructies voor het meest gebruikte spreadsheet-programma ter wereld. Dien je op het werk over Excel basisvaardigheden te beschikken of heb je het gevoel dat je meer uit Excel kunt halen? De content pack geeft instructies van basis tot gevorderden niveau waardoor je effectief en efficiënt kan werken met de basisfuncties van Excel.

Microsoft Word
Microsoft Word 2019

De content pack Microsoft Word 2019 biedt instructies voor Microsoft Word voor het maken van professioneel ogende documenten. Deze content pack biedt instructies voor het gemakkelijk invoegen van afbeeldingen in documenten, lettertypes aanpassen, tabellen aanmaken, bronnen beheren, inhoudsopgaven maken etc.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2019

De content pack Outlook 2019 biedt instructies voor de basisprincipes van Outlook waardoor je weet hoe je slim en efficiënt kunt omgaan met je mailbox, agenda, contacten en taken.

Microsoft Teams
Microsoft Teams

De content pack Microsoft Teams biedt instructies voor de meest gebruikte functionaliteiten in Teams. De pack bevat o.a. instructies voor het aanmaken van een team, het aanpassen van een begroeting, maar ook het aanpassen van de achtergrondeffecten van de camera.

Microsoft Office
Microsoft Office

Deze content pack biedt instructies om efficiënter (samen) te werken met diverse applicaties binnen het Office 365 pakket. Het bevat o.a. instructies voor OneDrive, SharePoint, Teams, Planner, OneNote, Sway en Forms.