Downloads

AWI's Opnemen & Updaten

Recorder

Met de Recorder is het mogelijk om Applicatie Werkinstructies (AWI’s) op te nemen en te updaten. Download de laatste versie van de recorder.

Download Recorder
Door te klikken op de bovenstaande button ga je akkoord met de SaaS Agreement

Actuele werkinstructies, handleidingen en e-learning

Standaard
Content Packs

Content packs bevatten door experts gecreëerde standaard werkinstructies, handleidingen en e-learning om de ProductivityPerformer direct mee te vullen.

Microsoft Teams
Microsoft Teams

De Content Pack Microsoft Teams biedt instructies voor de meest gebruikte functionaliteiten in Teams. De pack bevat o.a. instructies voor het aanmaken van een team, het aanpassen van een begroeting, maar ook het aanpassen van de achtergrondeffecten van de camera.

Microsoft OneNote
Microsoft OneNote

OneNote is een modern hulpmiddel dat je helpt om papierloos te werken. Wil jij georganiseerd leren werken met OneNote? Eenvoudig je notities en aantekeningen op één centrale plek opslaan? De Content Pack OneNote biedt instructies om beter en gemakkelijker samen te werken met collega's.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2019

De Content Pack Outlook 2019 biedt instructies voor de basisprincipes van Outlook waardoor je weet hoe je slim en efficiënt kunt omgaan met je mailbox, agenda, contacten en taken.

Microsoft SharePoint
Microsoft SharePoint

De Content Pack Microsoft SharePoint biedt instructies voor het werken in SharePoint. De pack bevat instructies voor oa. het toevoegen van documenten, toevoegen van sitekolommen, en het aanmaken van lijsten.

Microsoft Office
Microsoft Office

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive

Met OneDrive heb je alle documenten altijd bij de hand, op iedere gewenste locatie. Het is dé vervanger van 'Mijn Documenten'. Slim samenwerken en eenvoudig informatie uitwisselen zijn voordelen van OneDrive. De Content Pack OneDrive biedt instructies voor hoe je bestanden opslaat, deelt met anderen en versies bij kan houden. Ook ontdek je hoe je met verschillende collega's in één document kunt werken.

Microsoft Excel
Microsoft Excel 2019

De content pack Microsoft Excel biedt instructies voor het meest gebruikte spreadsheet-programma ter wereld. Dien je op het werk over Excel basisvaardigheden te beschikken of heb je het gevoel dat je meer uit Excel kunt halen? De content pack geeft instructies van basis tot gevorderden niveau waardoor je effectief en efficiënt kan werken met de basisfuncties van Excel.