Waarom PP?

De kracht van de ProductivityPerformer

Effectief
Applicatiegebruik.

Het belang van effectief applicatiegebruik.

Applicaties spelen een cruciale rol in bedrijfsprocessen. Doeltreffend applicatiegebruik is daardoor een must. Medewerkers worden geacht juist en productief met het toenemende aantal applicaties te werken. Zonder beleid en sturing op applicatiegebruik worden bedrijfsprocessen echter inefficiënt uitgevoerd en komt de bedrijfscontinuïteit in gevaar.

De belangrijkste
voordelen op een rij.

Eén methodiek voor succesvolle gebruikersadoptie.

Organisaties beschikken tegenwoordig over een uitgebreid applicatielandschap. Nieuwe applicaties en wijzigingen aan bestaande applicaties worden doorgaans uitgerold via de methodiek van de leverancier. Hierdoor worden eindgebruikers constant geconfronteerd met verschillende uitrol methodieken. Met de ProductivityPerformer worden (wijzigingen aan) applicaties op uniforme wijze uitgerold om succesvolle gebruikersadoptie te realiseren.

Eenvoudig maken en onderhouden van content.

Het maken en onderhouden van handleidingen voor eindgebruikers is tijdrovend. Daarnaast raken ze snel verouderd door frequente updates van leveranciers. Met de Productivity Performer creëer en onderhoudt je eenvoudig en snel de handleidingen voor eindgebruikers.

Zelfredzame eindgebruikers.

Medewerkers verspillen veel tijd doordat ze niet over de vereiste informatie en/of digitale vaardigheden beschikken. De ProductivityPerformer is dé oplossing voor zelfredzame eindgebruikers. Eindgebruikers hebben toegang tot alle instructies, handleidingen en trainingen voor applicaties op één centrale plek, die altijd en overal beschikbaar is.

Beleid voeren op applicatiegebruik.

Met de ProductivityPerformer voer je als organisatie beleid op applicatiegebruik. Door Applicatie Werkinstructies (AWI’s), handleidingen en trainingen in te zetten, zorg je ervoor dat eindgebruikers op de juiste, productieve en uniforme wijze met applicaties werken.

Optimale onboarding.

Medewerkers veranderen sneller van baan dan ooit. Voordat nieuwe medewerkers volledig productief zijn, duurt gemiddeld acht maanden. Onboarding zorgt ervoor dat medewerkers sneller productief zijn, zich thuis voelen en langer werkzaam blijven. Met de ProductivityPerformer beschikken nieuwe medewerkers over één centrale plek met instructies, handleidingen en trainingen voor applicaties.

Organisatiespecifieke content.

Applicaties worden vaak geconfigureerd volgens de wensen en behoeften van de organisatie. Standaard handleidingen van leveranciers zijn hierdoor doorgaans niet te gebruiken. Met de ProductivityPerformer creëer je snel instructies, handleidingen en trainingen van je eigen applicaties.

Bedrijfsprocessen optimaliseren met applicaties.

Bedrijfsprocessen staan aan de basis van de geleverde kwaliteit van een organisatie. In de uitvoer van bedrijfsprocessen spelen applicaties een cruciale rol. Effectief, juist en uniform applicatiegebruik door eindgebruikers is hierdoor bepalend voor de bedrijfscontinuïteit. Met de ProductivityPerformer begeleidt je eindgebruikers optimaal met instructies, handleidingen en trainingen op één centrale plek.

Kennisdeling en borging.

Organisaties investeren steeds meer in kennisdeling en borging. De ProductivityPerformer zorgt ervoor dat kennis eenvoudig gedeeld kan worden en vervolgens altijd behouden blijft. Hierdoor gaan medewerkers actief kennis delen en gaat de kennis van vertrekkend personeel niet verloren.

Zien = Geloven

Ervaar zelf het gemak van de ProductivityPerformer.
Plan een online Demo