Applicatie werkinstructies, handleidingen, e-learning & kennisitems

Toepassingen

Ontdek de verschillende manieren waarop je de digitale instructies van het ProductivityPerformer platform gebruikt.

DIGITALE WERKINSTRUCTIES IN EEN STANDAARD FORMAT

Werkinstructies

Handelingen binnen applicaties leg je vast in werkinstructies. Bij het maken van werkinstructies profiteer je van de intuïtieve recorder en het standaard format.

GEBRUIKERSHANDLEIDINGEN VOOR ICT-APPLICATIES

Handleidingen

Hoe een specifieke applicatie van A tot Z werkt leg je vast in een handleiding. Het maken van een handleiding doe je op basis van hoofdstukken, afbeeldingen en meerdere werkinstructies.

MET HET PLATFORM ICT E-LEARNING ONTWIKKELEN

E-learning

Kennis over specifieke onderwerpen leg je vast in e-learning. Bij het maken van e-learning combineer je hoofdstukken, bestanden en meerdere werkinstructies.

APPLICATIE WERKINSTRUCTIES ALS KENNISITEMS INZETTEN

Kennisitems

Relevante informatie over applicaties leg je vast in kennisitems. Het maken van kennisitems doe je door werkinstructies te maken met de recorder en editor.

Klanten over de
ProductivityPerformer

Samen met onze klanten maken we het verschil.

Woonbedrijf
Woonbedrijf

"Met de inzet van de ProductivityPerformer zijn we in staat om snel, uniform en onderhoudsvriendelijk werkinstructies te maken. We ervaren een enorme winst voor zowel de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de instructies, als ook voor de medewerkers die deze consumeren."

Leon van der Zanden

Informatie Coördinator

Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn

"De ProductivityPerformer helpt ons bij het verhogen van zelfredzaamheid van onze eindgebruikers. Zij kunnen met de tool snel en duidelijk antwoorden en/of oplossingen vinden. Werkinstructies voor applicaties zijn daarnaast in een handomdraai gemaakt en aanpassingen zijn snel door te voeren. Dit scheelt tijd aan de kant van de Servicedesk en andere oplosgroepen."

Berry Berkenhamer

Coördinator ICT Servicedesk

VBI
VBI

"De ProductivityPerformer gebruik ik vooral om terug te blikken op items uit trainingen en om te checken of er onderdelen zijn weggezakt en/of van belang kunnen zijn voor support binnen onze organisatie. De tool is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en kort en bondig."

Marriëtte Smits

IT Solution Coordinator

TOPdesk
TOPdesk

“We gebruiken graag meerdere vormen van communicatie om informatie over onze tool aan te bieden, en de ProductivityPerformer vult daarin precies het gat op tussen tekst en video. Met de ProductivityPerformer kunnen onze klanten gestandaardiseerd informatie over TOPdesk voor hun eigen gebruikers aanbieden binnen hun eigen kennisbank.”

Tim van Kester

Technical Writer

De Woonplaats
De Woonplaats

"Met de ProductivityPerformer kun je direct aan de slag. Het maken van werkinstructies voor applicaties gaat razendsnel. Daarnaast zijn ze eenvoudig te vinden door de zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en handleidingen."

Sander Hilgerink

Adviseur Informatisering

Crocs Europe
Crocs Europe

"Ik gebruik de ProductivityPerformer om toegang te krijgen tot het digitale naslagwerk van onze Excel training. De tool is erg prettig in gebruik, en door doordat het overzichtelijk en gestructureerd werkt, zijn (sub)onderwerpen snel te vinden. Dat scheelt ook weer tijd!"

Lieske Glas

HR Coördinator

ExplainiT
ExplainiT

“Tijdens trainingen verwijs ik cursisten die vastlopen door naar de ProductivityPerformer, met tijdwinst als gevolg. Daarnaast verouderen klassieke IT-handleidingen in rap tempo vanwege updates in de software. Met de ProductivityPerformer hebben cursisten altijd toegang tot actuele leerstof.”

Martin Derks

Office 365 Trainer

Contact met ons opnemen

Klaar om ons
platform te ervaren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van de ProductivityPerformer te ontdekken.