Het PP Platform

1

Opnemen

Maak eenvoudig een nieuwe Applicatie Werkinstructie (AWI). Vanaf het moment dat je op ‘Start Recording’ klikt wordt je scherm opgenomen. Alle kliks die je vervolgens uitvoert worden opgenomen als een schermafbeelding. Als je klaar bent kun je de opname met 'Save & Upload' stoppen. Alle stappen worden dan geüpload en weergegeven in de ProductivityPerformer.

2

Bewerken

Nadat er een Applicatie Werkinstructie (AWI) is gemaakt kan de editor deze verrijken met een titel per genomen stap en een tekstuele toelichting. Tevens is het verbergen van stappen of het censureren van privacygevoelige informatie mogelijk.

3

Publiceren

Het publiceren van Applicatie Werkinstructies (AWI) gebeurt automatisch na het opslaan. De applicatie werkinstructie staat na het opslaan in de bibliotheek gepubliceerd. Om de AWI’s beter vindbaar te maken, is het handig om tags toe te voegen en aan te geven voor welke applicatie deze AWI gemaakt is.

4

Gebruiken

Als de ProductivityPerformer gevuld is met Applicatie Werkinstructies (AWI's), handleidingen en trainingen kan de gebruiker snel en makkelijk gebruik maken van de gecreëerde content. Zoek eenvoudig naar de benodigde AWI's in de verschillende bibliotheken. Klik vervolgens op Viewer om de gevonden AWI’s te bekijken. Mocht een AWI niet meer up-to-date zijn, dan kun je feedback geven. De editor krijgt dan een melding, zodat hij de AWI zo snel mogelijk kan bijwerken.

5

Feedback geven

Werkprocessen zijn continue aan verandering onderhevig en de configuratie van applicaties wijzigt frequent. Vanuit een organisatieperspectief is het wenselijk om werkprocessen te standaardiseren en gebruikers hierbij te betrekken. Gebruikers kunnen feedback geven op de aanwezige Applicatie Werkinstructies (AWI’s). De feedback kan in verschillende categorieën ingedeeld worden, waardoor editors eenvoudig de AWI’s kunnen aanpassen en de feedback kunnen verwerken.

6

Actualiseren

Voor gebruikers zijn correcte Applicatie Werkinstructies (AWI's) cruciaal. Bij incorrecte AWI’s bestaat het risico dat gebruikers handelingen niet goed uitvoeren, waardoor data integriteit geschaad kan worden. Editors kunnen op een eenvoudige wijze bestaande AWI’s actualiseren. Dit kan op basis van ontvangen feedback, maar ook op basis van wijzigingen in configuraties of processen. AWI titels, beschrijvingen en andere relevante additionele informatie blijven bewaard.

Beheren

Alle Applicatie Werkinstructies (AWI’s), handleidingen en trainingen zijn eenvoudig te beheren. Het feedback overzicht geeft in één blik het overzicht van alle openstaande en gesloten feedback op AWI’s. Daarnaast zorgen periodieke rapportages voor de juiste inzichten op het juiste moment. Het beheer van alle AWI’s wordt hierdoor niet alleen makkelijker, het stimuleert de editor ook in het snel opvolgen van gewenste aanpassingen.