Neem een tour door ons platform

Platform Tour

De ProductivityPerformer is een platform voor het uniform creëren, structureren en consumeren van applicatie werkinstructies, handleidingen en trainingen.

Alle instructies voor applicaties in één format

Vergroot applicatiekennis, verbeter zelfredzaamheid en ontwikkel een kennisgedreven organisatie met één centraal en eenvoudig te koppelen platform.

Creëren & Importeren

Combineer het maken en actualiseren van werkinstructies op maat voor alle applicatie types met het importeren van kant-en-klare content packs voor veelgebruikte applicaties.

Eenvoudig, snel en uniform

Creëer applicatie werkinstructies

Maak razendsnel stapsgewijze applicatie werkinstructies in een uniform format met de recorder. Verduidelijk stappen met de editor door informatie toe te voegen en te verbergen.

Kant-en-klare applicatie werkinstructies en handleidingen

Importeer content packs van partners

Download door partners ontwikkelde content packs met kant-en-klare werkinstructies en handleidingen voor veelgebruikte applicaties om deze vervolgens te importeren.

ALTIJD ACTUELE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIKERS

Actualiseer applicatie werkinstructies

Pas eenvoudig en snel de verouderde informatie aan van applicatie werkinstructies op maat of importeer door partners geüpdatete content packs.

Structureren & Combineren

Breng structuur aan door applicatie werkinstructies te kenmerken en te combineren tot handleidingen en trainingen.

Organiseren van de bibliotheek

Structureer applicatie werkinstructies

Zorg voor structuur en overzicht in de bibliotheek door applicatie werkinstructies te kenmerken met tags, applicaties, een titel en een beschrijving.

meerdere applicatie werkinstructies samenbrengen

Combineer tot trainingen en handleidingen

Stel applicatie handleidingen en trainingen samen op basis van werkinstructies. Breng structuur aan met hoofdstukken en voeg beschrijvingen, bestanden, afbeeldingen en video's toe.

Zoeken & Bekijken

Doorzoek de bibliotheek met behulp van het intelligente zoekfilter en bekijk applicatie werkinstructies in de gebruiksvriendelijke viewer.

Snel de juiste applicatiewerkinstructie vinden

Zoek en filter in de bibliotheek

Vind eenvoudig de juiste applicatie werkinstructie, handleiding of training in de bibliotheek. Zoek en filter op basis van titel, beschrijving, tags en applicaties.

Gebruiksvriendelijke viewer

Bekijk applicatie werkinstructies

Volg applicatie werkinstructies stap voor stap en op eigen tempo in de viewer. Zie per stap welke actie je waar moet uitvoeren en geef, indien nodig, feedback aan de maker.

Integreren & Beheren

Zet content van het platform eenvoudig door naar bestaande systemen en zorg ervoor dat makers applicatie werkinstructies optimaal blijven beheren.

UITGEBREIDE INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

Integreer met bestaande systemen

Raadpleeg applicatie werkinstructies, handleidingen en trainingen vanuit bestaande systemen en processen door de te integreren met ITSM-, BPM-, ERP- en LMS-systemen.

HET PLATFORM ACTUEEL HOUDEN

Beheer applicatie werkinstructies

Koppel een verantwoordelijke ‘eigenaar’ aan iedere applicatie werkinstructie voor het actualiseren ervan en het verwerken van feedback.

Klanten over de
ProductivityPerformer

Samen met onze klanten maken we het verschil.

Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn

"De ProductivityPerformer helpt ons bij het verhogen van zelfredzaamheid van onze eindgebruikers. Zij kunnen met de tool snel en duidelijk antwoorden en/of oplossingen vinden. Werkinstructies voor applicaties zijn daarnaast in een handomdraai gemaakt en aanpassingen zijn snel door te voeren. Dit scheelt tijd aan de kant van de Servicedesk en andere oplosgroepen."

Berry Berkenhamer

Coördinator ICT Servicedesk

VBI
VBI

"De ProductivityPerformer gebruik ik vooral om terug te blikken op items uit trainingen en om te checken of er onderdelen zijn weggezakt en/of van belang kunnen zijn voor support binnen onze organisatie. De tool is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en kort en bondig."

Marriëtte Smits

IT Solution Coordinator

TOPdesk
TOPdesk

“We gebruiken graag meerdere vormen van communicatie om informatie over onze tool aan te bieden, en de ProductivityPerformer vult daarin precies het gat op tussen tekst en video. Met de ProductivityPerformer kunnen onze klanten gestandaardiseerd informatie over TOPdesk voor hun eigen gebruikers aanbieden binnen hun eigen kennisbank.”

Tim van Kester

Technical Writer

ExplainiT
ExplainiT

“Tijdens trainingen verwijs ik cursisten die vastlopen door naar de ProductivityPerformer, met tijdwinst als gevolg. Daarnaast verouderen klassieke IT-handleidingen in rap tempo vanwege updates in de software. Met de ProductivityPerformer hebben cursisten altijd toegang tot actuele leerstof.”

Martin Derks

Office 365 Trainer

Woonbedrijf
Woonbedrijf

"Met de inzet van de ProductivityPerformer zijn we in staat om snel, uniform en onderhoudsvriendelijk werkinstructies te maken. We ervaren een enorme winst voor zowel de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de instructies, als ook voor de medewerkers die deze consumeren."

Leon van der Zanden

Informatie Coördinator

De Woonplaats
De Woonplaats

"Met de ProductivityPerformer kun je direct aan de slag. Het maken van werkinstructies voor applicaties gaat razendsnel. Daarnaast zijn ze eenvoudig te vinden door de zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en handleidingen."

Sander Hilgerink

Adviseur Informatisering

Crocs Europe
Crocs Europe

"Ik gebruik de ProductivityPerformer om toegang te krijgen tot het digitale naslagwerk van onze Excel training. De tool is erg prettig in gebruik, en door doordat het overzichtelijk en gestructureerd werkt, zijn (sub)onderwerpen snel te vinden. Dat scheelt ook weer tijd!"

Lieske Glas

HR Coördinator

Contact met ons opnemen

Klaar om ons
platform te ervaren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van de ProductivityPerformer te ontdekken.