Platform

Platform voor een digitale toekomst

Gecentraliseerd en Uniform

Eén centrale online omgeving waar alle gebruikers binnen een organisatie kennis kunnen delen en zelf antwoorden kunnen vinden bij vragen over het gebruik van applicaties.

Applicatie Werkinstructies

AWI als consistent bouwblok

Applicatie Werkinstructies (AWI’s) vormen de basis van de ProductivityPerformer. AWI’s zijn stap voor stap beschrijvingen van handelingen binnen een bedrijfsapplicatie ten behoeve van kennisdeling.

De ProductivityPerformer recorder stelt ervaren gebruikers in staat een serie aan handelingen op te nemen. De opname, bestaande uit afbeeldingen en acties, kan verrijkt worden om de instructie af te maken zodat een eenduidige en complete instructie ontstaat voor de eindgebruiker.  

AWI’s kun je combineren en structuren in handleidingen en trainingen om meerdere instructies vanuit een specifiek perspectief, bijvoorbeeld een proces of applicatie, samen te voegen. Hergebruik zorgt voor eenvoudig, eenduidigheid en een lagere beheerlast.

Goede kennisdeling

Gemak en cultuur

Gemak en cultuur zijn twee belangrijke kenmerken om te komen tot een organisatie waarin kennisdeling en het opdoen van nieuwe kennis vanzelfsprekend is. De ProductivityPerformer zorgt ervoor dat kennis wordt vastgelegd door de personen die over kennis beschikken zonder na te hoeven denken over de presentatie aan de gebruiker.

Eén centrale plaats voor alle instructies neemt frustraties weg in het zoeken naar antwoorden. Is de gevonden instructie niet meer actueel, intuïtief of naar verwachting? De feedback functionaliteit zorgt ervoor dat gebruikers dit eenvoudig kunnen terugkoppelen. Het creëert draagvlak onder alle medewerkers om te komen tot de juiste cultuur.

Veiligheid

Security & Privacy

De ProductivityPerformer is een SaaS platform, altijd up-to-date en door ons onderhouden. De architectuur en opbouw van het product zorgen voor een optimale veiligheid. Elke organisatie krijgt een eigen tenant zodat het onmogelijk is data van een andere organisaties te bekijken.

De integratie met bewezen authenticatie providers (Microsoft Azure AD) zorgt ervoor dat MFA, conditional access en andere beveiligingsmaatregelen tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast zorgt de hosting op het Microsoft Azure platform ervoor dat de technische hosting op een veilige manier ingericht kan worden.