Integreer de ProductivityPerformer in je huidige applicatielandschap

Integraties

Vergroot applicatiekennis, verbeter zelfredzaamheid en ontwikkel een kennisgedreven organisatie met applicatie werkinstructies, handleidingen en trainingen.

Eenvoudig toegang krijgen binnen het vertrouwde communicatieplatform

Microsoft Teams

Stel relevante werkinstructies, handleidingen en trainingen rechtstreeks beschikbaar in Microsoft Teams. Door tabbladen en kanalen slim in te richten vinden eindgebruikers snel de juiste werkinstructie, handleiding of training.

Login

Inloggen is door Single Sign-On (SSO) verleden tijd. Eindgebruikers hebben direct toegang tot relevante werkinstructies, handleidingen en trainingen.

Integratie

De ProductivityPerformer is te openen in een tabblad van een kanaal. Daarnaast kun je kanalen inrichten met instructies voor specifieke doeleinden.

Instructiescherm

Na het openen van de instructie ziet de eindgebruiker het instructiescherm.

Eenmalig inloggen met bestaande accounts

Azure AD

Log in bij Microsoft (Office) 365 en krijg toegang tot de ProductivityPerformer. Je maakt gebruik van je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord. Opnieuw inloggen is niet nodig.

Login

Inloggen bij Microsoft (Office) 365 met een bestaand account.

Integratie

De ProductivityPerformer is te openen in een tabblad van een kanaal. Daarnaast kun je kanalen inrichten met instructies voor specifieke doeleinden.

Startscherm

Na het openen van de instructie ziet de eindgebruiker het instructiescherm.

Combineren met knowledge management

TOPdesk KB

Maak automatisch knowledgebase items aan op basis van AWI's en publiceer deze in de selfservice portal van TOPdesk. Ontzorg jouw servicedesk door eerstelijns gebruikersvragen direct te tackelen met behulp van applicatie werkinstructies.

TOPdesk Knowledgebase Item

Een applicatie werkinstructie wordt automatisch gekoppeld in de selfservice portal van TOPdesk.

Configureren

Bepaal of een applicatie werkinstructie automatisch gepubliceerd moet worden in de selfserviceportal van TOPdesk.

Klanten over de
ProductivityPerformer

Samen met onze klanten maken we het verschil.

ExplainiT
ExplainiT

“Tijdens trainingen verwijs ik cursisten die vastlopen door naar de ProductivityPerformer, met tijdwinst als gevolg. Daarnaast verouderen klassieke IT-handleidingen in rap tempo vanwege updates in de software. Met de ProductivityPerformer hebben cursisten altijd toegang tot actuele leerstof.”

Martin Derks

Office 365 Trainer

Crocs Europe
Crocs Europe

"Ik gebruik de ProductivityPerformer om toegang te krijgen tot het digitale naslagwerk van onze Excel training. De tool is erg prettig in gebruik, en door doordat het overzichtelijk en gestructureerd werkt, zijn (sub)onderwerpen snel te vinden. Dat scheelt ook weer tijd!"

Lieske Glas

HR Coördinator

VBI
VBI

"De ProductivityPerformer gebruik ik vooral om terug te blikken op items uit trainingen en om te checken of er onderdelen zijn weggezakt en/of van belang kunnen zijn voor support binnen onze organisatie. De tool is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en kort en bondig."

Marriëtte Smits

IT Solution Coordinator

Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn

"De ProductivityPerformer helpt ons bij het verhogen van zelfredzaamheid van onze eindgebruikers. Zij kunnen met de tool snel en duidelijk antwoorden en/of oplossingen vinden. Werkinstructies voor applicaties zijn daarnaast in een handomdraai gemaakt en aanpassingen zijn snel door te voeren. Dit scheelt tijd aan de kant van de Servicedesk en andere oplosgroepen."

Berry Berkenhamer

Coördinator ICT Servicedesk

De Woonplaats
De Woonplaats

"Met de ProductivityPerformer kun je direct aan de slag. Het maken van werkinstructies voor applicaties gaat razendsnel. Daarnaast zijn ze eenvoudig te vinden door de zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en handleidingen."

Sander Hilgerink

Adviseur Informatisering

TOPdesk
TOPdesk

“We gebruiken graag meerdere vormen van communicatie om informatie over onze tool aan te bieden, en de ProductivityPerformer vult daarin precies het gat op tussen tekst en video. Met de ProductivityPerformer kunnen onze klanten gestandaardiseerd informatie over TOPdesk voor hun eigen gebruikers aanbieden binnen hun eigen kennisbank.”

Tim van Kester

Technical Writer

Woonbedrijf
Woonbedrijf

"Met de inzet van de ProductivityPerformer zijn we in staat om snel, uniform en onderhoudsvriendelijk werkinstructies te maken. We ervaren een enorme winst voor zowel de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de instructies, als ook voor de medewerkers die deze consumeren."

Leon van der Zanden

Informatie Coördinator

Contact met ons opnemen

Klaar om ons
platform te ervaren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van de ProductivityPerformer te ontdekken.