waarde van ons platform

Waarom organisaties ons platform gebruiken

De ProductivityPerformer is een platform voor het creëren en beschikbaar stellen van standaard en maatwerk werkinstructies, handleidingen en trainingen.

INTUÏTIEVE RECORDER

Content over applicaties razendsnel creëren

Het maken en onderhouden van digitale werkinstructies, handleidingen en trainingen is tijdrovend. Met de ProductivityPerformer verloopt dit proces 90% sneller.

STAP VOOR STAP INSTRUCTIES

Leren werken met applicaties versimpelen

Medewerkers hebben moeite om IT-trainingen toe te passen op de werkplek. In de ProductivityPerformer leren ze stap voor stap en in eigen tempo succesvol te werken met applicaties.

TIJDS- EN PLAATSONAFHANKELIJK BESCHIKBAAR

Zelfstandig werken met applicaties stimuleren

Medewerkers moeten over meer applicatiekennis beschikken dan ooit. Met de ProductivityPerformer stel je digitale content tijds- en plaatsonafhankelijk beschikbaar aan medewerkers.

Benieuwd naar ons platform?

We vertellen je graag meer over de waarde van digitale werkinstructies, handleidingen en trainingen in de ProductivityPerformer voor jouw organisatie.

Gebruikersvoorkeuren instellen
Pas de voorkeuren van een gebruikersaccount aan in TOPdesk.
IT
TOPdesk
Privékanaal aanmaken
Creëer een Slack-kanaal die alleen op uitnodiging toegankelijk zal zijn.
Algemeen
Slack

GEBRUIK DIGITALE CONTENT BIJ DE IT-SERVICEDESK

Productiviteit van de IT-servicedesk verhogen

Het optimaliseren van de IT-servicedesk is een uitdaging. Met de ProductivityPerformer verminder je het het aantal meldingen en los je meldingen efficiënter op.

TRAIN MEDEWERKERS DOELGERICHT

Medewerkers efficiënter in IT-gebruik trainen

Het trainen van medewerkers is cruciaal om alles uit een applicatie te halen. Met de ProductivityPerformer ontwikkelen medewerkers zich doelgericht met content op de werkplek.

DIGITAAL VAARDIG MET ACTUELE DIGITALE CONTENT

Medewerkers digitaal vaardig maken

Het digitaal vaardig maken én houden van medewerkers is een enorme uitdaging. Met de actuele digitale content in de ProductivityPerformer houd je medewerkers digitaal vaardig.

Klanten over de
ProductivityPerformer

Ontdek hoe klanten ons platform in de praktijk ervaren.

Crocs Europe
Crocs Europe

"Ik gebruik de ProductivityPerformer om toegang te krijgen tot het digitale naslagwerk van onze Excel training. De tool is erg prettig in gebruik, en door doordat het overzichtelijk en gestructureerd werkt, zijn (sub)onderwerpen snel te vinden. Dat scheelt ook weer tijd!"

Lieske Glas

HR Coördinator

TOPdesk
TOPdesk

“We gebruiken graag meerdere vormen van communicatie om informatie over onze tool aan te bieden, en de ProductivityPerformer vult daarin precies het gat op tussen tekst en video. Met de ProductivityPerformer kunnen onze klanten gestandaardiseerd informatie over TOPdesk voor hun eigen gebruikers aanbieden binnen hun eigen kennisbank.”

Tim van Kester

Technical Writer

De Woonplaats
De Woonplaats

"Met de ProductivityPerformer kun je direct aan de slag. Het maken van werkinstructies voor applicaties gaat razendsnel. Daarnaast zijn ze eenvoudig te vinden door de zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en handleidingen."

Sander Hilgerink

Adviseur Informatisering

Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn

"De ProductivityPerformer helpt ons bij het verhogen van zelfredzaamheid van onze eindgebruikers. Zij kunnen met de tool snel en duidelijk antwoorden en/of oplossingen vinden. Werkinstructies voor applicaties zijn daarnaast in een handomdraai gemaakt en aanpassingen zijn snel door te voeren. Dit scheelt tijd aan de kant van de Servicedesk en andere oplosgroepen."

Berry Berkenhamer

Coördinator ICT Servicedesk

VBI
VBI

"De ProductivityPerformer gebruik ik vooral om terug te blikken op items uit trainingen en om te checken of er onderdelen zijn weggezakt en/of van belang kunnen zijn voor support binnen onze organisatie. De tool is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en kort en bondig."

Marriëtte Smits

IT Solution Coordinator

Woonbedrijf
Woonbedrijf

"Met de inzet van de ProductivityPerformer zijn we in staat om snel, uniform en onderhoudsvriendelijk werkinstructies te maken. We ervaren een enorme winst voor zowel de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de instructies, als ook voor de medewerkers die deze consumeren."

Leon van der Zanden

Informatie Coördinator

ExplainiT
ExplainiT

“Tijdens trainingen verwijs ik cursisten die vastlopen door naar de ProductivityPerformer, met tijdwinst als gevolg. Daarnaast verouderen klassieke IT-handleidingen in rap tempo vanwege updates in de software. Met de ProductivityPerformer hebben cursisten altijd toegang tot actuele leerstof.”

Martin Derks

Office 365 Trainer

INFORMATIE VASTLEGGEN EN DELEN

Kennis, processen en best practices borgen

Organisaties borgen kennis, processen en best practices vaak onvoldoende. Met de ProductivityPerformer borg je informatie eenvoudig in werkinstructies, handleidingen en trainingen.

SUCCESVOL LEREN WERKEN MET APPLICATIES

Applicaties succesvol in het gebruik nemen

Het succes van een software implementatie hangt af van de user adoption. De actuele content in de ProductivityPerformer zorgt voor een succesvolle adoptie onder medewerkers.

Contact met ons opnemen

Klaar om ons
platform te ervaren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van de ProductivityPerformer te ontdekken.