TOPdesk Kennisbeheer

Creëer, actualiseer en optimaliseer kennisitems moeiteloos. Los meldingen efficiënter op, ondersteun self service en versnel onboarding.

Creëer, actualiseer en optimaliseer razendsnel TOPdesk kennisitems

Het creëren, actualiseren en optimaliseren van kennisitems in TOPdesk is tijdrovend. Organisaties slagen er daardoor vaak niet in om het potentieel van het TOPdesk kennissysteem te benutten.

Een succesvol ingericht kennissysteem leidt tot efficiëntere afhandeling van meldingen, versnelde onboarding, verbeterde self service ondersteuning en verhoogde klanttevredenheid.

Met de ProductivityPerformer creëer, actualiseer en optimaliseer je moeiteloos digitale werkinstructies, die als kennisitems in het TOPdesk kennissysteem gebruikt kunnen worden.

Hoe werkt de ProductivityPerformer voor TOPdesk Kennisbeheer?

Maak gebruik van de intuïtieve recorder.

Neem razendsnel digitale werkinstructies op, verrijk ze met de editor en kenmerk ze voor de search & filter.

Recorder

Neem razendsnel digitale werkinstructies op met de recorder. Schermafbeeldingen, muisklikken en toetsen worden automatisch vastgelegd.  

Editor

Verrijk opgenomen digitale werkinstructies met de mogelijkheden van de editor: betitelen, beschrijven, censureren, annoteren en verbergen.

Search & Filter

Kenmerk digitale werkinstructies met de mogelijkheden van de search & filter: titels, beschrijvingen, tags, applicaties en eigenaren.

Profiteer van de integratie.

Maak een TOPdesk kennisitem aan vanuit de ProductivityPerformer. Eventuele wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd.

TOPdesk Integratie

Maak TOPdesk kennisitems aan door digitale werkinstructies te synchroniseren. Je bepaalt zelf welke gesynchroniseerd dienen te worden.

Search & Filter

Bespaar tijd met het kenmerken van TOPdesk kennisitems. De informatie van de search & filter worden automatisch als keywords overgenomen.

Bibliotheek

Beheer alle digitale werkinstructies in de centrale bibliotheek van de ProductivityPerformer waar je gebruik kunt maken van het intelligente search & filter.

Tref kennisitems in TOPdesk aan.

Profiteer van nieuwe kennisitems in de kennisbank en de Self-Service Portal van TOPdesk.

Kennissysteem

Vind de automatisch gecreëerde en geüpdatete TOPdesk kennisitems terug in het TOPdesk kennissysteem om te delen met gebruikers.

Self-Service Portal

Publiceer automatisch gecreëerde en geüpdatete TOPdesk kennisitems in de TOPdesk Self-Service Portal om zelfredzaamheid te bevorderen.

Bibliotheek

Beheer alle digitale werkinstructies in de centrale bibliotheek, waar je gebruik kunt maken van het intelligente search & filter.

Benut de digitale viewer.

Gebruik de viewer om digitale werkinstructies stap voor stap en in eigen tempo te bekijken.

Viewer

Bekijk digitale werkinstructies in de intuïtieve viewer. De digitale werkinstructies zijn stap voor stap en in eigen tempo te bekijken.

Gebruikersfeedback

Geef direct vanuit de viewer feedback op digitale werkinstructies. Beheerders vinden alle ingediende feedback terug in één overzicht.

Recorder

Update een verouderde digitale werkinstructie razendsnel. Correcte informatie wordt overgenomen in de nieuwe digitale werkinstructie.

Voordelen van de ProductivityPerformer voor TOPdesk Kennisbeheer

Digitale werkinstructies als kennisitems inzetten
Nieuwe kennisitems razendsnel creëren
Kennisitems eenvoudig actueel houden
Feedback op kennisitems professioneel faciliteren
Meldingen effectiever en efficiënter oplossen
Onderlinge kennisdeling op intuïtieve wijze stimuleren

Ons team staat altijd klaar om je te helpen

Support

Ons supportteam staat altijd voor je klaar om je met je vragen te helpen.

Consultancy

Onze consultants helpen je graag met hun kennis, inzicht en expertise.

Training

Trainingen zorgen ervoor dat je alles uit onze software haalt.

Knowledge base

In de knowledge base vind je alle informatie over onze software.

Klaar om het TOPdesk Kennissysteem te vullen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van de ProductivityPerformer voor TOPdesk Kennisbeheer te ontdekken.